S.S. Çorum 19 Oto Tamirciler Toplu İşyeri Yapı Kooperatifi Başkanı Nurullah Müstet, ziyarette TSO Meclis Başkanı Karadaş ve Yönetim Kurulu Başkanı Başaranhıncal'a çalışmalar hakkında bilgi verdi. Kooperatif Başkanı Nurullah Müstet, Nisan ayında temeli atılan sitenin yaklaşık 6-7 ay içerisinde tamamlanarak, iş yerlerinin sahiplerine teslim edileceğini belirtti. Yaklaşık 14 bin metrekarelik bir alana inşa edilen sitede 162 dükkanın yer aldığını açıklayan Müstet, ''Sanayi alanında Türkiye'ye örnek olmuş
şehrimizin giderek büyümesi, yeni planlama yapmayı kaçınılmaz kılmıştır. Bunun sonucunda da yıllardır çözülmeyi bekleyen bir sorun olan aşağı sanayi sitesindeki belirsizlik, esnafımızın buradaki işyerlerine taşınmasıyla büyük oranda netleşecektir. Sitemizin yapımına başlanmasıyla beraber, kentimiz ve esnafımız için büyük bir problem olan bu sorunun çözülmesinde de somut bir adım atılmıştır" dedi. 
Müstet, sitenin bugünlere gelmesinde katkıda bulunan Belediye Başkanı Muzaffer Külcü ve TSO yetkililerine teşekkür etti. 
TSO Meclis Başkanı Erol Karadaş ve Yönetim Kurulu Başkanı Çetin Başaranhıncal da sitenin tamamlanmasıyla birlikte hem oto tamirci esnafının daha sağlıklı ve modern şartlarda hizmet vereceğini hem de Küçük Sanayi Sitesi'nin daha da büyüyeceğine dikkat çekerek, ''Vatandaşlara daha iyi hizmet verebilmek, onların müşterek ihtiyaçlarına daha sağlıklı koşullarda çözüm üretebilmek ve halihazırda yetersiz ve eski bir görünüme sahip mevcut iş yerlerinin daha modern bir mimariye kavuşturulacak olması
sevindiricidir.  İnşallah en kısa sürede tamamlanmasını arzu ettiğimiz bu iş yerleri, artık dünyanın dört bir yanına ihracat yapılan bir yapıya dönüşen Küçük Sanayi Sitesini daha da büyütüp, geliştirecektir. Çorum Ticaret ve Sanayi Odası olarak, esnafımız, KOBİ'lerimiz ve üyelerimiz için, yapılabileceğine inandığımız her türlü projeye destek vermeye ve katkıda bulunmaya hazırız" şeklinde konuştu.