Yüzyıla yakındır ‘deden toruna’ Çorum halkına beyaz ve kırmızı et çeşitleriyle hizmet veren Tosunoğlu Kasabı, yenilenen yüzüyle yeni yerinde Çorum halkına hizmet vermeye devam ediyor.
Yenilenen yüzüyle Çorum halkına hizmet vermeye devam eden Tosunoğlu Butcher'i ziyaret eden Ak Parti Çorum Merkez İlçe Başkanı Erhan Akar, Merkez İlçe Yönetim Kurulu Üyeleri Hayri Özdemir, Fatih Şahinbaş ve Çorum Belediye Meclis Üyesi Bülent Özdoğan, Tosunoğlu Butcher'in yıllardır Çorum halkına kaliteli, taze ve hijyenik ortamda hizmet verdiğini, yeni işyerinde de yeni tarzıyla sektörde fark yaratacağını aktardılar.
Kaliteden hiçbir zaman ödün vermeden her zaman daha ilerisini hedeflediğini aktaran Tosunoğlu Butcher Sahibi Bahattin Tosun, ferah bir ortamda satışlarına kaldıkları yerden devam edeceklerini ifade ederek, “Biz müşterilerimizle birlikte adeta bir aile olduk. Aileme nasıl taze ve kaliteli et yedirme ihtiyacı duyuyorsam kendi müşterilerime de aynı özeni ve titizliği gösteriyorum. Perakende ve toptan satışlarımız devam ediyor” dedi.
Ziyaretten duyduğu memnuniyeti dile getiren Bahattin Tosun, Ak Parti Merkez İlçe yönetimine teşekkür etti.
Tosunoğlu Kasabı’na ev ve işyerlerine paket servisleriniz için (0.364) 213 49 35 nolu telefondan ulaşabilirsiniz.