AK Parti Çorum Milletvekili Ahmet Sami Ceylan, iktidarıyla muhalefetiyle tek amaçlarının tüm renkleriyle Çorum’u belli bir yere taşımak olduğunu kaydederek, “Bizim derdimiz hiçbir rengi ayırt etmeksizin Çorum’a hizmet etmek” dedi.

En son kırsal kalkınma desteklerinden Çorum’dan 18 projenin onaylandığını kaydeden Ceylan, “Bu projelerin toplam maliyeti 18 milyon liradır. Bugün, bu projelerden 14’üncüsünü hayata geçiyoruz. 2 proje ise tamamlanmak üzere” dedi.

İktidar olarak her zaman çiftçinin ve sanayicinin yanında olduklarını belirten Ceylan, “16 yıldır tarımla uğraşan vatandaşlar için 1.3 milyar lira hibe verildi. Bu paralar kolay elde edilmiyor.

Tarımda başarılı olabilmek için tek başına üretim yetmiyor. Bunun için üç koşun var. Bunlardan birincisi kaliteli üretim yapmak, ikincisi rekabetçi fiyattan satmak ve üçüncüsü de bütün dünyaya satabilmektir.

İktidarıyla muhalefetiyle tek amacımız tüm renkleriyle Çorum’u belli bir yere taşımak. Bizim derdimiz hiçbir rengi ayırt etmeksizin Çorum’a hizmet etmek” şeklinde konuştu.