Ziyaretten duyduğu memnuniyeti dile getiren Akia Hess Otobüsleri İmalat Fabrikası Yetkililerinden Remzi Baka, hem Türkiye hem de dünya çapında Akia markasının sektörün dev ismi olma yolunda ilerlediğini söyledi.

Sürekli olarak markalarını geliştirdiklerini belirten Baka, satış öncesinde olduğu gibi satış sonrasında da gerek yedek parça konusunda gerekse servis konusunda sürekli müşterilerinin hizmetinde olduklarını kaydetti.

Çorum ULAŞ A.Ş. Yönetim Kurulu Başkanı Arap Ballı ise, bünyelerinde 46 adet Akia marka otobüs bulunduğunu, Çorum halkına daha kaliteli hizmet sunmak için sürekli çalışma halinde olduklarını söyledi. Ayrıca halk otobüs firmalarının özellikle bu pandemi süresince maddi olarak çok sıkıntı çektiklerini vurgulayan Ballı, bu süreçte yerkililerden destek beklediklerini ifade etti.

Arap Ballı'ya Akia Hess Otobüsleri İmalat Fabrikası ziyaretinde ULAŞ A.Ş. Yönetim Kurulu üyeleri Mustafa Emiroğlu, Sinan Uslu ve Reşat Şen, Çorum Austin Ticaret Akia Yetkili Servisi Yöneticilerinden Reha Çöplü ve Saygınlar Oto Servis Yöneticisi Birkan Demirci de eşlik etti.