Çorumlu marangoz esnafı sandığa gitti. Yapılan seçim sonucu mevcut başkan Ömer Latif Akdağ yeniden oda başkanı seçilerek güven tazeledi.
Ömer Latif Akdağ ve Etem Ünsal’ın yarıştığı Marangozlar Odası'nın Olağan Genel Kurulu gerçekleştirildi.
150 oda üyesi esnafın oy kullandığı Genel Kurul sonunda mevcut başkan Ömer Latif Akdağ 96 oy alarak 2. kez başkan seçildi. Diğer aday Etem Ünsal ise 54 oy aldı. 
167 Oda üyesi bulunan Marangozlar Odası’nın Olağan Genel Kurulu ÇESOB Derviş Günday Toplantı Salonu'nda yapıldı. Genel Kurul’un Divan Başkanlığını ise ÇESOB Başkanı Yalçın Kılıç yaptı.

Saygı duruşunda bulunulması ve İstiklal Marşı’nın okunmasıyla başlayan Genel Kurul’da oda gelir-gider bilançoları ve faaliyet raporu okunarak ibraz edildi. Odada en uzun üyeliği bulunan emektar esnaflara plaketlerinin verilmesinin ardından mevcut Başkan Ömer Latif Akdağ diğer aday Etem Ünsal’ın eleştirilerine yanıt verdi. Konuşmaların ardından seçime geçildi.
Toplam 150 üyenin oy kullandığı seçimde mevcut başkan Ömer Latif Akdağ 96 oy alırken, diğer aday Etem Ünsal ise 54 oyda kaldı.

Ömer Latif Akdağ Başkanlığı'ndaki Marangozlar Odası Yönetim Kurulu Hüseyin Gazi Uysal, Halit Bölükbaş, Ersan Özdemir, Yücel Şahin, Resul Yiğitoğlu ve Hamza Kabakulak’tan oluşurken, Denetim Kurulu ise Ahmet Memiş, Hüsamettin Yıldırım ve Erdem Eren’den oluştu.