Bahçelievler Mahallesi 1. Cadde No: 7 adresinde yaklaşık 10 yıldır faaliyet gösteren Lila Pasta & Börek şubeleşme atağının ardından yeni lezzetleri de Çorumlularla tanıştırmaya devam ediyor.

Pastanenin ardından restoran, catering, organik ürün ve akademi sanat merkezini faaliyete geçiren, ardından Bahabey Caddesi ve Eşref Hoca Caddesi üzerinde şubeleşen Lila Grup yıllarca Ankara ve İstanbul gibi büyük kentlerde ustalık yapan, bir çok yarışmada ödüller alan ve son olarak Mado’nun Eğitim Şefliği görevini de üstlenen hemşehrimiz Erdal Kutlu’nun elinden çıkan yeni lezzetleri müşterilerinin damak zevkine sunmaya başladı.

Müşterilerine her zaman için kaliteli ürünleri, güleryüzlü hizmet ve hijyenik nezih bir ortamda sunan Lila Pasta & Börek işletmecisi Atakan Hamoğlu, yaş pastaların üzerine çikolata ve şeker hamurundan yapılmış hazır ürünleri bıraktıklarını belirterek, tüm bu malzemelerin Erdal usta tarafından en kaliteli malzemelerden yapılmaya başlandığını bildirdi.

Lila Pasta & Börek olarak Çorumlulara daha önce hiçbir yerde yapılmayan Makaron (Fransız Kurabiyesi), Lili ve Deniz Köpüğü gibi yeni lezzetlerle de tanıştırdıklarını ifade eden Hamoğlu, nişan ve düğün gibi özel günlerde birbirinden özel günlük çikolatalarla tabaklar hazırladıklarını, Kurban Bayramı için börek ve baklava siparişlerinin alınmaya başlandığını kaydetti.

Tüm şubelerinde her türlü taze olarak yapılan yaş pasta, kuru pasta, su böreği, sütlü ve şerbetli tatlı çeşitleri, çikolata çeşitleri, dondurma çeşitleri, soğuk sıcak içeceklerle hizmetlerini sürdürdüklerini anlatan Hamoğlu, ürün yelpazesini genişletmeyi sürdüreceklerini, müşteri memnuniyetinden ödün vermeden hizmette sınır tanımadıklarını, ayrıca tamamı sertifikalı zeytinyağı, kuru gıda, meyve suyu, reçeller, yardımcı özel organik ürünlerin satışını da sürdürdüklerini ifade etti.

Erdal Kutlu tarafından özel günler için birbirinden güzel tasarımlarla meyveli, krokanlı, çikolatalı, antep fıstıklı, franbuazlı, vişneli, resimli ve uğur böcekli pastaların özel motif ve değişik süslemelerle herkesin dikkatini çekeceğini belirten Hamoğlu, siparişler için 223 04 04 numaralı telefonun aranabileceğini veya www.lilapasta.com  internet sitesinden kendilerine ulaşabileceğini vurguladı.