Görüşmede Çorum Damızlık Sığır Yetiştiricileri Birliği'nin etkinliklerinin artırılması ve geleceği konusunda fikir alışverişinde bulunuldu.

Çorum Damızlık Sığır Yetiştiricileri Birliği Başkanı Yılmaz Kaya, ‘Çok faydalı bir görüşme gerçekleştirdik. Genel Müdürümüze yeni görevinde başarılar diledim. Birlik olarak Tarım Reformu Genel Müdürlüğü'nden taleplerimizi ilettik. Sağ olsun bize her zaman destek olacaklarını belirttiler’ dedi.

Tarım Reformu Genel Müdürü Kerim Üstün ‘Biz ülkemizdeki birlik ve kooperatifleri çok önemsiyoruz. Birlikler üreticilerin biraraya gelerek oluşturdukları bir yapı; bu yapıyı güçlendirmek için elimizden gelen her şeyi yapacağız. Birlikten güç doğar fikrini benimsiyoruz ve destekliyoruz. Çorum Damızlık Sığır Yetiştiricileri Birliği Başkanı Yılmaz Kaya'yı yakinen takip ediyorum. Çok başarılı çalışmalar yaptığını görüyoruz. Heyecanını ve gayretini takdir ediyorum. Bizim de bakanlık olarak her zaman desteğimiz devam edecek. Başarılı çalışmaları görünce üreticilerimiz adına mutlu oluyoruz’ ifadelerini kullandı.

Görüşmeye Amasya Damızlık Sığır Yetiştiricileri Birliği Başkanı Güner Aslan da eşlik etti.