Yönetim Kurulu üyeleri ile bir araya gelen Erol Bozkurt, önümüzdeki günlerde başkanlık seçimlerinin olduğunu hatırlatarak, aynı yönetimle yeniden Çorum Elektrik ve Su Tesisatçıları Odası’nı yönetmeye talip olduklarını söyledi.

4 yıl daha yönetimi ile hizmet için, birlik için beraberlik için tekrar aday olduğunu açıklayan Bozkurt, “Allah’ın izni ve sizlerin takdiriyle elektrik ve su tesisatçılar esnaf odasına Dört yıl önce aday oldum bana hizmet etmek için güvendiniz Öncelikle tüm üyelerimize teşekkürü borç bilirim sağ olun var olun. Bildiğiniz gibi odamız çok farklı mesleklerden oluşuyor.  Birlik beraberlik içinde meslek ayırmadan herkese aynı mesafede hizmet etmek için elimden geleni yaptım” dedi.

Üyelerin acılı veya mutlu günlerinde yanlarında olmaya gayret gösterdiklerini belirten Bozkurt, “Kimin işi düşse yanında, kardeş oldum, abi oldum, arkadaş oldum, derdi ile dertlendim, neşesi ile neşelendim, çaba ve gayretle elimden geleni yapmaya çalıştım. Burası gönül kapısı,  biz hiçbir beklenti gözetmeden yönetimim ve şahsım sevgi ile aşk ile hizmet için ne gerekiyorsa yapmaya çalıştık. Sizin güveninize layık olmak için işimizden taviz verdik” diye konuştu.

Üyelere hizmet noktasında hiçbir zaman taviz vermediklerini dile getiren Bozkurt, “Elimizden gelenin bir fazlasını yapmak için daima çaba gösterdik, resmi dairede olsun, belediyede olsun, elektrik kurumunda olsun, kimin işi düşse gitmek demedik yanlarında arkadaş olduk, sırdaş olduk, kardeş olduk” şeklinde konuştu.

Üyeler arasında birlik ve beraberliği sağlamak adına gece düzenlediklerini hatırlatan Bozkurt, “Senede bir gün de olsa bir çatı altında odamızın varlığını birliğimizi beraberliğimizi daim etmek için gece düzenledik ve elimizden geleni yaptık. Belki sizin beklentileriniz daha farklı olabilir ama odalarımızın bütçeleri gelirleri imkanları kısıtlı, yaptırım gücü sınırlı, yeri geldi kendi imkanlarımızı kullanmaya çalıştık. Vicdanımız rahat, gönlümüz rahat, alnımız açık, inanıyorum ki sizleri en güzel şekilde temsil ettik” ifadelerini kullandı.