Toplantıya Çorum Ziraat Odası Başkanı Mehmet Sayan, Çorum Ticaret Borsası Başkanı Naki Özkubat ve Çorum Damızlık Sığır Yetiştiricileri Birliği Başkanı ve Ticaret Borsası Meclis Başkanı Yılmaz Kaya’da katıldı.

Toplantıda sektörün sorunları ve talepleri iletildi.

Çorum Tarım ve Orman İl Müdürü Orhan Sarı, ‘Genel Müdürümüze sorunlarımızı dinlemek ve sahada bizleri ziyareti için kendisine teşekkür ederiz, sağ olsun pazar günü bile sektörle toplantı yapması bizi çok mutlu etti. İlimizle ilgili sorunları değerlendirdik. Bizleri dinleyerek taleplerimizi not aldı. İlimiz adına faydalı bir toplantı oldu.’ dedi.

Çorum Ziraat Odası Başkanı Mehmet Sayan ‘Genel Müdürümüz pazar günü gelerek bizi dinlediği için teşekkür ederim. Çorum çiftçisi olarak zor bir yıl yaşıyoruz. Önce Allah'ın yardımını sonra sizlerin yardımını bekliyoruz’ ifadelerine yer verdi

Çorum Damızlık Sığır Yetiştiricileri Birliği ve Ticaret Borsası Meclis Başkanı Yılmaz Kaya ‘Sağ olsun Genel Müdürümüz Ankara'da yanına gittiğimizde de bizleri dinliyor ve zaman ayırıyor. Biz Çorum'a ve Çorum çiftçisine nasıl daha çok hizmet ederiz noktasında gayret etmekteyiz. Bu hizmet noktasında sağ olsun Genel Müdürümüz tüm enerjisi ile bizi destekliyor ve önümüzü açıyor. Allah yardımcısı olsun.’ dedi.

Ticaret Borsası Başkanı Naki Özkubat ‘Genel Müdürümüze hoşgeldiniz diyorum. Sağ olsun pazar günü bile dertle dertleniyor. Bizler ise bir araya gelerek Çorum noktasında taleplerimizi ilettik. Genel Müdürümüzün sorunlara ve taleplere yaklaşımı bizi ziyadesiyle memnun etti’ açıklamalarında bulundu.

Tarım Reformu Genel Müdürü Kerim Üstün ise ‘Çorum'un gerek İl Müdürlüğü ve gerekse tarımsal örgütler olarak çok diri hareket etmeleri bizleri memnun ediyor. Bizi oda ve birlikler Ankara'da her ay ziyaret ederek taleplerini iletiyorlar. Bizlerde bu gayreti görünce çok mutlu oluyoruz. Çorum'daki bu birlik ve beraberliği çok önemsiyorum. Çorum için bu heyecanlarından dolayı hepsini tebrik ediyorum. Olaylara yaklaşımları, üretici adına taleplerini çok önemsiyorum. Çorum bu özelliği ile fark yaratıyor. Ben bugün buraya gelip Çorum tarım üzerinde değerlendirme yapmalarından çok memnun oldum. İnşallah çözüm için ne gerekiyorsa elimizden geleni yapacağız.’ dedi.