Ankara yolu 3. Cadde Numara 3’de hizmete giren Lütfi Tekin ile oğlu Alptuğ Tekin’in sahibi olduğu Auto Stüdyo’da profesyonel ışık ve stüdyo ortamında araçların fotoğraf ve videolarını daha iyi kalitelerde çekiliyor.

İşletme sahiplerinden Lütfi Tekin, Çorum’da araç fotoğraf stüdyosu hizmetinin eksik olduğunu hissettikleri için böyle bir stüdyoyu açmaya karar verdiklerini belirterek, “Açmadan önce galerici arkadaşlarla görüştük. Neticesinde böyle bir yatırım yaptık. Amasya, Çankırı, Sinop, Yozgat bu bölgede olmayan bir yatırımı hemşehrilerimizle buluşturduk. Böyle bir hizmeti Çorumlularla buluşturduğumuz için de mutluyuz. İnşallah iyi olur” dedi.

İşletme sahiplerinden Alptuğ Tekin ise ürünü müşteriye en güzel şekilde nasıl pazarlarız ve en güzel şekilde nasıl sunarız düşüncesinden yola çıkarak stüdyo açmaya karar verdiklerini söyledi.

Araça fotoğraflama sektörünün dünyada yaygın olan bir sektör olduğunu, Türkiye’de ise yeni yeni yayıldığını dile getiren Alptuğ Tekin, yaklaşık 10 il de bu hizmetin olduğunu ifade etti.