Toptancı bir firma olarak 2004 yılında bu sektöre giriş yapan Blue Diamond kısa bir süre içerisinde hem ülkemizde hem de Avrupa’da kadınların en çok bildiği pırlanta markası olmayı başarmıştır. Çok özel tasarımları ve farklı ve trend çizgileri ile her zevkten kadına hitap eden çok geniş bir koleksiyona sahiptir.

Pırlanta küpe, kolye, bileklik ve yüzük koleksiyonlarında farklı ve özel tasarımlar bulabilirsiniz. Hem pırlantanın değerini hem de şık tasarımların göz alıcılığı ile tüm kadınları büyüleyen Blue Diamond çok uygun satış fiyatları ile sektörde farklılık yaratmaktadır.

Blue Diamond pırlanta küpe tasarımları

Çoğu kadının en büyük tutkusu pırlantalardır. Bu tutku mücevher alanında üretim yapan firmalar için de geçerlidir. Bu tutku ile yola çıkan Blue Diamond hem sektör için hem de kadınlar için çok özel bir marka olma yolunda ilerlemektedir.

Kadınlar için vazgeçilmez olan aksesuarların başında küpeler gelmektedir. Gündelik yaşamda birçok kadın kendini şık ve özel hissetmeyi sevmektedir. İşte bu kadınlar için özel olarak tasarlanmış olan pırlanta küpe modelleri Blue Diamond koleksiyonlarında sizlere sunulmaktadır.

En başarılı tasarımcıların farklı birçok alternatif sunduğu pırlanta küpe koleksiyonları için Blue Diamond mağazalarını ziyaret edebilirsiniz. Her biri özenle hazırlanmış olan tüm mağazalara girmeden önce Blue Diamond vitrinlerinin büyüsüne kendinizi kaptırmaya hazır olmalısınız.

Blue Diamond Müşterilerine Sunulan Avantajlar

Blue Diamond mağazalarından satın alınan tüm mücevherler marka garantisi altındadır. Buna göre; mücevherlere kullanım süresi boyunca bakım yapılır, karat büyütme ve değişim gibi imkanlar sunulur. Blue Diamond ürünleri, müşterilere hologramlı mücevher sertifikası ile teslim edilmektedir. Mücevher sertifikası; pırlanta küpe, yüzük, kolye, bileklik, altın parçalar ve buna benzer bir ürün alınırken verilen ve satın alım işlemi açısından güvenilirlik sağlayan bir belgedir. Bu sertifika içerisinde mücevher olarak işlenen ürün hakkındaki nihai değerlendirmeler yer alır.

Bu sertifika içerisinde pırlantalar için karat, altınlar içinse gramaj detayları yer almaktadır. Bunlara ek olarak mücevher özelliği, renk ve berraklık da yine sertifika içerisinde ayrıntılı bir biçimde verilmektedir.

Blue Diamond, mücevher sertifikası konusunda hologram tekniğinden yararlanmaktadır. Bu özel işlem sayesinde sertifikaların taklit edilmesinin ya da sahte sertifika üretilmesinin önüne geçilmektedir.

Blue Diamond Hediye Fikirleri

Özel günlerde kadınlara vermek için akla gelen ilk hediye hiç şüphesiz mücevherlerdir. Blue Diamond bünyesinde, herkese hitap edecek sayısız mücevhere yer verilir. Her zaman üretim sürecinde en değerli taşlar kullanılmaktadır. Pırlanta taşlar başta olmak üzere, elmas, safir, yakut ve zümrüt taşlarla pırlantanın muhteşem uyumu sizlere sunulur.

Blue Diamond kategorilerine göz attığınızda pırlanta küpe, kolye, yüzük, bileklik, alyans ve setler bulabilirsiniz. Burada yer alan her bir parça, karşı tarafa olan sevginizi göstermeye yardımcı olur. Bunun için her zaman en özel ve en değerli hediye seçeneklerinden birisi olarak bilinmektedir.

Sizlerde hayatınızdaki kadına özel ve değerli bir hediye almak istiyorsanız Blue Diamond kategorilerine göz atabilirsiniz. Her kadının hayali olan bir çift pırlanta küpe için kampanya dönemlerinde sunulan avantajlardan faydalanabilirsiniz.

https://www.bluediamond.com.tr/ linki üzerinden en güncel kampanya ve fiyatlarından haberdar olabilirsiniz.