Açılışa, AK Parti MKYK Üyesi Çorum Milletvekili Ahmet Sami Ceylan, Belediye Başkan Yardımcısı Alper Zahir, CHP İl Başkanı Mehmet Tahtasız, CHP Merkez İlçe Başkanı Ulaş Tokgöz, TSO Yönetim Kurulu Başkanı Çetin Başaranhıncal, ÇESOB Başkanı Recep Gür, TSE ve TSO Eski Başkanı Kenan Malatyalı, SGK Müdürü Ömer Tök, Küresel Gazeteciler Konseyi İl Temsilcisi Hacı Odabaş ve çok sayıda davetli katıldı.

Birçok kişinin büyük ilgi gösterdiği açılışta konuşan Utkucan lrmak, Çorum’da ve aslında artık tüm dünyada insanların sağlıklı beslenmek adına bu tarz mağazalara ihtiyaçlarının olduğu ve böyle bir girişiminde Çorum halkına hayırlı uğurlu olması konusunda düşüncelerini dile getirdi.

Mağazada organik yağlar, sirkeler, ev yapımı reçeller, kuru sebze ve meyve çeşitlerinin yanı sıra doğal lavaş, mantı, makarna, ev yapımı katkısız tarhanalar ve buna benzer birçok doğal-katkısız ürün bulunduğunu söyleyen lrmak, açılışa özel indirimli fiyatların uygulanacağını da vurguladı.

Protokolün de konuşma yapması ve iyi dileklerde bulunmasıyla birlikte açılış yapıldı. Açılışın ardından davetlilere çeşitli ikramlarda bulunuldu ve hediyeler dağıtıldı.