Esnafların ve vatandaşların taleplerine önem verdiklerini aktaran Çorum Milletvekili Ahmet Sami Ceylan, "Biz ülkemize ve şehrimize hizmet etmek için buradayız. Özellikle esnafımız ekonominin can damarıdır. Bu konuda da saha çalışmalarımızda onları sık sık ziyaret ederek sorunlarını ve taleplerini dinleyerek çözüme kavuşturmaya özen ve önem gösteriyoruz. Bu sebeple esnafımızın ve vatandaşlarımızın sorunlarını ve taleplerini yüz yüze dinlemek için ziyaretlerimize devam ediyoruz. Bize ulaştırılan sorun ve taleplerin çözülebilirliğine göre anında müdahil olarak gerekli görüşmeleri yapıyoruz. Çözüm noktasındaki hızımızı da sahaya yansıtmaya çalışıyoruz” dedi.

YILIN HER GÜNÜ VATANDAŞLARIN ARASINDAYIZ

AK Parti’nin kurulduğu günden itibaren halkın ve esnafın sorunlarına eğilen bir anlayışla hizmetlerini sürdürdüğünü belirten Milletvekili Ceylan, “Biz seçimden seçime değil yılın her günü vatandaşlarımızın arasındayız. Şehrimizin ekonomik temelini esnaflarımız oluşturuyor. Esnaflarımız başımızın tacıdır. AK Parti olarak üzerimize düşen her konuda esnafın yanında olmaya çalışıyoruz. Vatandaşlarımız günün 24 saati hangi konuda olursa olsun sorunlarına çözüm üretmemiz için bizimle görüşebilirler. Vatandaşlarımızın huzuru, rahatı ve geleceği için ne kadar çalışsak azdır” diye konuştu.

ESNAFA TEŞEKKÜR ETTİ

Salgın sürecinde büyük fedakarlık gösteren bütün esnafa teşekkür eden Ceylan, Korona virüs salgını nedeniyle esnafın zor zamanlar yaşadığını ve bunun farkında olduklarını söyledi.

AK Parti olarak milletvekilleri ile vatandaş arasındaki bütün engelleri kaldırdıklarını dile getiren Milletvekili Ceylan, "Devlet ve millet el ele vererek inşallah bu zor günlerin üstesinden geleceğiz. Salgından sonra ki dönemde ekonomimizi ve üretimimizi daha da güçlendireceğiz" diye konuştu.

Her zaman olduğu gibi yine bu ziyaretlerde de esnaf tarafından ilgiyle karşılanan Ceylan, ziyaretlerini sürdüreceğini ifade ederek esnafa hayırlı ve bol kazanç diledi.

CEYLAN, AŞI ÇAĞRISINI YENİLEDİ

Pandemiyle mücadelede en önemli silahın aşı olduğunu hatırlatan Milletvekili Ceylan , vatandaşlara aşı yaptırma çağrısını yineledi.

Ceylan’a ziyaretleri sırasında, Ticaret Sanayi Oda Başkanı Çetin Başaranhıncal, AK Parti İl Başkan Yardımcısı Mustafa Gökgöz, Merkez İlçe Başkanı Erhan Akar eşlik etti.