Ahmet Ahlatcı yaptığı açıklamada, “Ülkemiz ve milletimiz için çalışıyor, yatırımlarımız ve genişleyen hizmet ağımızla sorumluluklarımızın bilincinde durmaksızın yol alıyoruz.

Hizmet götürdüğü tüm il ve ilçelere ayrı bir değer katmış, yenilikçi ve vizyoner yönetimiyle faaliyette bulunduğu bölgelerin ve ülkemizin gelişiminde lokomotif şirketlerden biri olan Enerya Enerji AŞ'nin artık Ahlatcı Holding şirketlerinden biri olduğunu sizlerle paylaşmaktan onur ve gurur duyuyoruz” dedi.

“2004 yılından bu yana Çorumgaz, Sürmeligaz, Kargaz dağıtım bölgelerinde vatandaşlarımızı yaşamın temel bir unsuru gördüğümüz doğal gaz ile buluşturuyoruz. Enerya Holding'in de bünyemize katılmasıyla birlikte Karadeniz’den İç Anadolu’ya, Akdeniz’den Ege’ye uzanan dağıtım ağımızla, doğal gaz dağıtımında Türkiye'nin en yaygın 2. şirketi, enerji sektörünün önemli aktörlerinden biri olarak faaliyetlerimizi sürdüreceğiz” açıklamalarında bulundu.

Ahlatcı ayrıca “Özverili çalışmalar yürüterek Enerya’ya değer katan Enerya çalışanları ile bundan sonra Ahlatcı Holding çatısı altında omuz omuza çalışmaktan mutluluk duyuyoruz.Aramıza hoş geldin Enerya!” ifadelerine yer verdi.

Ahlatcı Holding, Enerya’yı bünyesine katarak, enerji dağıtımında mevcut olan Çorum, Yozgat, Kastamonu, Karabük ve Çankırı illerine, Konya, Karaman, Aksaray, Ereğli, Erzincan, Antalya, Denizli, Aydın, Nevşehir ve Niğde’yi dahil etti.