Memur alımı: KGM personel alımı için belirlenmiş olan tarih 12 Ekim 2020 pazartesi sona erecek. Bu tarihler arasında bir seçim yapılması ile direkt olarak başvuruların alınmasından sonra sonuç için açıklama yapılacak.

KPSS 2020 / 12 KGM Memur Alımı Tercih Kılavuzu

Adayların verilen tercih kılavuzundan işlemlerini gerçekleştirmesi mümkün. Kılavuzda lisans düzeyinde ilan edilen sözleşmeli pozisyonlar kapsamında tercih yapmalarını sağlayacak olan seçenekler var. 22 Temmuz 2018 tarihinde yapılmış olan KPSS yani 2018 lisans üzerinden başvuruların gerçekleşmesi söz konusu. Bu sınavlarından en az birinden KPSS puanı almış olma şartı aranıyor.

Yerleştirme ücretini yatırarak başvurunuzu tamamlayabilirsiniz. Bakıldığında direkt olarak KGM memurluk şartlar başvurusu için belirlenmiş olan ücretin yatırılması ve başvurunun tamamlanması sağlanacak. Yerleştirme ücreti olarak belirlenen tutar 20 TL’dir. ATM cihazı bulunan şubelerde gişe tahsilatı yapmadan direkt olarak ATM’den ödeme yapabilirsiniz.

Ödeme nereden olacak? Akbank tüm şubeleri ve ATM’leri: Albaraka, Finansbank, Kuveyt Türk, Vakıf Bank, Halk Bank ve Ziraat Bankası aracılığı ile yapılabilir. Yatırımızı bu bankaların ATM’lerinden kolayca yapabilirsiniz. Bunun dışında yerleştirme ücreti adı altında ÖSYM’nin internet sayfasında e- işlemler bölümünde yer alan ÖDEMELER alanında kredi kartı – banka kartı ile yatırımın gerçekleşmesi sağlanacak.

KGM Memur Alımı Son Başvuru Tarihi

Başvurular için son tarih ne zaman merak ediliyor. 7 Ekim’de başlamış olan başvurular için. Şu anda başvurularınızı yapmaya devam edebilirsiniz. Belirlenmiş olan son tarih 12 Ekim’dir. 12 Ekimin gece yarısına kadar başvuru işlemlerin gerçekleşmesinde herhangi bir sakınca yoktur.

Direkt olarak başvurunuzu yapabilir siz de sorunsuz bir şekilde takibini gerçekleştirebilirsiniz. KGM mamur alımı dahilinde olan seçenekler için direkt olarak başvuru işlemlerinin gerçekleşmesi ve çok daha fazlası sağlanıyor. Değerlendirip anında başvurunuzu tamamlamak üzere gerekeni yapabilirsiniz. Sizin için başvuru online olarak yapılabilir.