Toplantıya, Milli Eğitim Bakanlığı Hayat Boyu Öğrenme Genel Müdürü Yusuf Büyük, Çorum İl Milli Eğitim Müdürü Yakup Sarı, Hayat Boyu Öğrenme biriminden Sorumlu Şube Müdürü Hamza Kalınsazlıoğlu, İlçe Milli Eğitim Müdürleri ve Halk eğitim merkezlerinin yöneticileri ile bir toplantı gerçekleştirdi.

Toplantıda Çorum Halk Eğitim Merkezleri’nin pandemi döneminde yapmış oldukları çalışmalardan duydukları memnuniyeti dile getiren Yusuf Büyük, Çorum 'dan beklentilerini ise şu şekilde ifade etti; Hayat Boyu Öğrenme Müdürlüğü MEB'in dışarı açılan bir penceresidir. Buraları herkesi kuşatacak bir yapıya dönüştürmeliyiz. Bizim hizmet alanımız okul öncesinden 90 yaşına kadar geniş bir yelpazeye sahip. Fiziki durumu müsait olan her okulda vatandaşlarımızın istekleri doğrultusunda kurslar açılarak, vatandaşımızın ayağına kadar hizmet götüreceğiz” dedi.

Çorum İl Milli Eğitim Müdürü Yakup Sarı, Çorum il ve ilçe halk eğitim merkezleri olarak 350 bin adet maske ürettiklerini ve süreç içerisinde çalışmalara hız kesmeden devam edeceklerini, desteklerinden dolayı Hayat Boyu Öğrenme Genel Müdürü Yusuf Büyük' e teşekkür etti.

Toplantı iyi dilek ve temennilerin ardından son buldu.