İskilip, Oğuzlar ve Dodurga ilçelerine bağlı köy okullarına ziyarette bulunan İl Milli Eğitim Müdürü Yakup Sarı, İskilip Asarcık Kozveren Köyü İlkokulu, İskilip Paşaçayırı Köyü Fatih ilkokulu-Ortaokulu, Oğuzlar Kayı Köyü İlkokulu, Oğuzlar Cevizli Köyü İlkokulu ve Dodurga Dikenli Köyü Yavuz Selim İlkokulu' nu ziyaret ederek öğrenciler ile bir araya geldi.

Okulların ardından Dodurga İlçe Milli Eğitim Müdürlüğü ve Dodurga Halk Eğitim Merkezini ziyaret ederek incelemelerde bulundu.

Sarı, köy okullarında sınıfları dolaşıp öğrencilerle yakında ilgilenerek, bolca sohbet etti. Sarı, ziyaretleri ile ilgili yaptığı açıklamada, "Köy okullarını uzak yakın demeden dolaştık. Bugün itibariyle Oğuzlar ve Dodurga ilçelerimizdeki okulların da tamamını ziyaret etmiş bulunduk.Ziyaretlerde öğrencilerimiz ve öğretmenlerimiz ile bir araya geldik. Okullarımızı yerinde gördük. Eksiklikler ve yapılacak çalışmalarla alakalı bilgi alış verişinde bulunduk. Bundan sonra da okulları ziyaret etmeye devam edeceğiz, eksiklerimizi yerinde görüp, aksayan yönleri gidermeye çalışacağız" dedi.

Öğrencilere boyama kitabı ve çeşitli ikramlarda bulunan Sarı, idareci ve öğretmenlere yeni eğitim öğretim yılında sağlıklı ve başarılı bir yıl geçirmelerinin temennisinde bulundu.