Çorum İl Milli Eğitim Yakup Sarı, İnşaat ve Emlak Hizmetlerinden Sorumlu Şube Müdürü Müslim Kılıç ile Mecitözü ilçesindeki Cumhuriyet İlkokulunu ziyaret edip, inşaat çalışmalarını inceleyerek yetkililerden bilgi aldı.

Güçlendirme çalışmalarını inceledikten sonra Mecitözü İlçe Milli Eğitim Müdürlüğünü ziyaret eden Sarı, personeller ile bir araya gelerek, yürütülen faaliyetler hakkında bilgi aldı.

Ziyaret kapsamında açıklamada bulunan Sarı "Öğretmenlerimizin ara dönem seminer çalışmaları ve 23 Kasımda başlayacak uzaktan eğitim faaliyetlerini ilçemizdeki yöneticilerimiz ile değerlendirdik. Uzaktan eğitimde sıkıntılar yaşamamak için, gerekli tüm çalışmaları yerine getiriyoruz. İlimiz merkez ve ilçelerimizde devam eden, okulların depreme karşı güçlendirme çalışmalarını yerinde inceleyerek, bilgiler aldık.

Okullarımızın tamamında fiziki alt yapı ve deprem gibi etkenlerden bir problem yaşamamak için, inşaat ve güçlendirme çalışmalarına devam ediyoruz. Yaptığımız tüm çalışmalar, çocuklarımıza daha güvenilir eğitim ortamları sağlamak" dedi.