İl Milli Eğitim Müdürü Yakup Sarı, İçişleri Bakanlığı tarafından yayımlanan 65 yaş üstü ve kronik rahatsızlığı olan vatandaşlarımıza sokağa çıkmalarına yasak getirilmesi üzerine özellikle tek başına yaşayan ve ihtiyaçlarını karşılayacak imkânı veya yakını bulunmayan vatandaşlarımızın mağdur olmaması, temel ihtiyaçlarının karşılanması için ili genelinde öğretmen, idareci ve eğitim çalışanlarından oluşturulan 657 Vefa Sosyal Destek Grubu gönüllüleri ile üç grup halinde e-konferans yoluyla buluştu.

Bu coğrafya kılıçla değil, gönül ile fethedildi. Gönül dünyamıza yakışır işler yaptınız diyen Sarı, "Vefa bir köprüdür. İnsanlar evlerine duvar ördüğü zamanlarda, sizler devlet ile millet arasında bağ dokudunuz” dedi.

Toplantıda söz alan Vefa Gönüllüleri yaşadıkları duygusal hatıraları anlattılar.Sarı, 657 Vefa Grubu gönüllüsünün 17 bin 526 işlem gerçekleştirerek ulu çınarlarımıza hizmette bulunduğunu belirterek," Sizlere ayrı ayrı teşekkür ediyorum " dedi. Toplantı iyi dilek ve temenniler ile sonlandırıldı.