"Bir Yaz Bin Gelecek” temasıyla 5 Temmuz 2021 Pazartesi günü başlayacak yaz okulunun kayıtları yine aynı gün kabul edilecek.

Yaz Okulu programına İlkokul 4. sınıf mezunları ile Ortaokul 5. 6. 7. 8. sınıf ve mezunları katılabilecek. Yaz okulu eğitimleri pandemi koşulları nedeniyle gerekli tüm önlemler alınarak seyreltilmiş sınıflarda yüz yüze gerçekleştirilecek.

Ortaokullu gençler, hem Kur’an-ı Kerim’i kendi seviyelerine uygun olarak belirlenen sınıflarda güzel okumayı öğrenecek hem de temel dini bilgiler dersi ile dinlerini daha iyi öğrenme fırsatı bulacak. Ayrıca gençler, siyer dersleri ile örnek Müslüman karakterini Peygamber Efendimiz Hz. Muhammed (sav)’in hayatından örneklerle öğrenebilecek.

Yaz Okulu Projesi kapsamında ortaokullu öğrenciler; kendileri için hazırlanan, beğeni ve ilgilerine göre katılabilecekleri birbirinden eğlenceli birçok etkinliği de bu programda bulabilecek. Futbol, basketbol, voleybol, dart, mangala, satranç, geleneksel sporlar, çeşitli geziler vb. etkinliklerle eğlenceli bir yaz tatili geçirecekler. Yüzme, piknik, langırt ve doğa kampı gibi çeşitli sürpriz aktivitelerle de Yaz Okulunda gençleri bekliyor. Ayrıca gençler yaz okulu boyunca düzenlenecek çeşitli yarışmalarda hediyeler kazanma şansı yakalayacak.

TÜGVA Çorum İl Temsilcisi Enes Kayabaşı; “Gençlerimizin istifade edebilecekleri her alanda varız ve bu sene ortaokullu gençlerimizle unutulmaz bir yaz geçirmeyi hedefliyoruz. Bir marka haline gelen TÜGVA Ortaokul Yaz okullarına Tüm ortaokullu kardeşlerimizi bekliyoruz. Yaz Okulumuz 5 Temmuz’da eğitime başlayacak.

Yaz okulumuza katılacak olan kardeşlerimize sırt çantası, tişört, şapka, not defterleri vb. Malzemeleri vakfımız tarafından sağlanacaktır. Tamamen ücretsiz yapılacak,6 hafta sürecek, eğlencenin ve bilginin adresi TÜGVA Yaz Okulumuza tüm ortaokullu öğrenci kardeşlerimizi davet ediyoruz” dedi.