Lise tarafından yapılan açıklamada, Şehit Osman Arslan Proje Kız Anadolu İmam Hatip Lisesinde son teknoloji ile donatılmış dersliklerimiz aracılığıyla öğrencilerimizin düşünce dünyasını ve keşfetme duygusunu geliştiriyoruz.Öğretmen kadromuz, alanlarında Çorum’da bulunan kurumlardan alanında marka olmuş öğretmenler transfer edilerek oluşturulmuştur.

Eğitim faaliyetlerimizi güçlendiren kulüplerimiz, öğrencilerimizin spordan sanata, yabancı dilden bilime farklı alanlarda donanımlı olmalarını ve yetenekleri doğrultusunda başarı kazanmalarını sağlıyor.Şehit Osman Arslan Proje Kız Anadolu İmam Hatip Lisesi olarak hedefimiz, dürüst, adil, sevgi dolu, iletişime acık, çözüm üreten, yenilikçi, üstün nitelikli insanlar yetiştirmektir.

kişilik sınıflarda yabancı dil ağırlıklı eğitimle temiz ve ferah bir ortamda öğrencilerimizi geleceğe taşıyoruz. 19.07.2020 Pazar günü saat 10.30’da kayıt kabul sınavımız vardır. http://sehitosmanarslanaihl.meb.k12.tr/ adresinden sınav başvurusunda bulunabilirsiniz” ifadelerine yer verildi.