Sarı, “Tüm dünyayı ve ülkemizi etkisi altına alan salgın nedeniyle bir eğitim-öğretim yılına daha başlıyor olmanın sevincini buruk da olsa beraberce yaşıyoruz.

Bu sene 2020-2021 eğitim öğretim yılının açılışını, öğrencilerimiz olmadan yaptık. Öğrencilerimiz EBA üzerinden canlı derslere katılarak ve TRT EBA kanalları üzerinden derslerini takip ederek eğitim öğretim dönemine başlamışlardır.

Öğretmen ve öğrenci olarak yüz yüze eğitimin heyecanı ve sıcaklığına büyük bir özlem duyuyoruz. İnşallah Okul Öncesi ve ilkokul 1.sınıflarımızı 21 Eylül'de aşamalı ve kontrollü bir şekilde okullarımızı açarak öğrencilerimize kavuşacağız” dedi.

“Ancak her şeye rağmen eğitim faaliyetlerinin devam ettiğini ve her ne olursa olsun devam edeceğini hatırlatarak bakanlığımız ve onun nezdinde müdürlüğümüz olarak eğitim faaliyetlerinin aksamadan devam etmesi için canla başla çalıştığımızı bilmeniz isterim” diyen Sarı,Bu duygu ve düşüncelerle, yönetici, öğretmen, öğrenci ve velilerimizi en içten dileklerim ile İlköğretim Haftası'nı kutluyor, ülkemize ve ilimize 2020-2021 eğitim-öğretim yılının hayırlı, uğurlu ve başarılı geçmesini diliyorum” ifadelerine yer verdi.