Akşemseddin Anadolu Lisesindeki tüm öğrencilerin bu süreçte EBA TV daha sonraları EBA sisteminden canlı ders uygulamalarıyla eğitim-öğretim faaliyetlerine devam ettirilmesi için tüm öğretmenler özverili bir süreç yönetti.

Bu sene 27-28 Haziran’da yapılacak olan YKS sınavı için özellikle 12. Sınıflardaki öğrencilere okulun rehberlik servisi ve sınıf rehber öğretmenlerince her türlü pedagojik destek verilmeye çalışıldı. Yine 12. Sınıf öğrencileri Çorum Milli Eğitim Müdürlüğü tarafından belirli aralıklarla yapılan online testlere yönlendirildi.

Son olarak okul idaresi tarafından temin edilen denemeler okul idarecileri tarafından 12.sınıf öğrencilerinin adreslerine teslim edildi. Bu sayede öğrencilerin online sınav yerine sınav esnasında karşılaşacakları optik forumlarla ve reel sürelerde gerçek başarısını ölçmek ve bir nevi sınav anını bu zor süreçte öğrencilere yaşatmak suretiyle sınav esnasında yaşanabilecek aşırı kaygı ve korkunun engellenmesi hedeflendi.

Adreslerinde okul idarecilerini karşılarında deneme kitapçıklarıyla gören öğrencilerin hayret ve sevinç yaşaması gözlerden kaçmadı. Öğrenciler bu zor süreçte kendilerini ihmal etmeyen idareci ve öğretmenlerine teşekkür ettiler.