İl Milli Eğitim Müdürü Yakup Sarı başkanlığında gerçekleştirilen toplantıya, İl Milli Eğitim Müdür Yardımcısı, İl Milli Eğitim Şube Müdürleri, İlçe Milli Eğitim Müdürleri ve ilimizde LGS sınavı yapılacak okul müdürleri katıldı.

Sınavın yapılacağı solanların yeterliliği, okulların dezenfekte çalışmaları, öğrencilere maske dağıtımı, sosyal mesafe kuralları, taşımalı öğrencilerin okullarına ulaşımı, sınavda görev alacakların dikkat etmesi gereken kurallar gibi birçok maddenin tekrar tekrar gözden geçirildiği toplantıda, Sarı, 20 Haziran'da yapılacak olan LGS sınavının ilimizde sorunsuz bir şekilde tamamlanması, öğrencilerimizin en iyi koşullarda sınava girebilmeleri için ve sınav gününe kadar olan süreçte yapılacak tüm hazırlıkların hassasiyetle takip edilmesi gerektiğini belirtti.

Tüm okullara gerekli dezenfektan, maske, eldiven ve koruyucu siper maske gönderildiğini hatırlatan Sarı, sınav öncesi hazırlıklarının tamam olduğunu belirtti. İl Milli Eğitim Müdürü Yakup Sarı,sınav esnasında uyulması gereken kurallar ve tedbirlerin okul müdürleri tarafından sınavda görevli öğretmenlere hatırlatılmasını ve iletişim sağlanmasını söyledi.

Sarı, sınav öncesi tüm hazırlıkların yapıldığını, gerekli olan tüm tedbirlerin alındığını belirttikten sonra sınava girecek tüm öğrencilerimize ve sınavda görev alacak öğretmen ve idarecilerimize başarılar diledi.

Karşılıklı değerlendirmeler yapıldıktan sonra toplantı iyi dilek ve temenniler ile son buldu.