8. Sınıf öğrencileri ve velilerinin yoğun katılım gösterdiği program Okul Müdürü Recep Celep ve sınıf rehber öğretmenlerinin konuşmaları ile başladı.

Okul Müdürü Recep Celep tarafından öğrencilerin 4 yıl İmam Hatip Ortaokulunda akademik başarı elde etmenin yanında ahlaki erdemlilik saygı, sevgi gibi temel değerlerimizi de elde ettiklerini belirtti.

Ayrıca Okul Müdürü Kerebi Gazi İmam Hatip Ortaokulu olarak öğrencilerine eğitim, kültürel çalışmalar, sosyal ve sportif faaliyetlerde bulunarak çocuklarımızı geleceğe en donanımlı bir şekilde hazırladıklarını belirtti.

Celep, “2021 yılında 70 ögrencimiz okulumuzdan mezun olarak ortaöğretime geçmeye hak kazandı. Ögrencilere hayatın başında olduklarını, hayatın ciddiyetle ve düzgün bir şekilde idame edilmesi gerektiğini bu nedenle gelecekte de hangi konumda olurlarsa olsun ciddiyetle çalışmalarının önemini vurguladı. Her öğretmenin temennisi, gurur kaynağı olan dürüst, ahlaklı, temiz ve başarılı bir öğrencisi ile karşılaşmaktır. Bu nitelikleri taşıyan hepinizle ileriki yıllarda da karşılaşmak ümidiyle hepinize sağlık, mutluluk ve başarılar diliyorum” dedi.

Program, öğrencilerin mezuniyet yemini etmeleri, kep atmalari ve fotoğraf çekimleri sonrasında sona erdi.