Hitit Üniversitesi Tıp Fakültesi'nin bilimsel tıp dergisi Hitit Medical Journal yayın hayatına başladı.

2019 yılı itibariyle Dergi Park üzerinden bilim dünyasındaki dergiler arasında yerini alan Hitit Medical Journal, tıp bilimleri alanında Türkçe ve İngilizce olarak her yılın Şubat, Haziran ve Ekim aylarında yayınlanacağı belirtildi.

Hitit Medical Journal Editöryal Kurulu tarafından yapılan açıklamada, “Hızla gelişimini tamamlayarak önemli işlere imza atan 'Hitit Üniversitesi Tıp Fakültesi' kendi dergisine kavuştu. Bunu sizlere sunmanın haklı gururu ve mutluluğunu yaşıyoruz.Hitit Üniversitesi Tıp Fakültesi Dergisi 'Hitit Medical Journal' yayın hayatına başladı.Dergimiz tıp bilimleri alanında Türkçe ve İngilizce olarak her yılın Şubat, Haziran ve Ekim aylarında yayınlanacaktır” ifadelerine yer verildi.

Açıklama,“Yayınlanması için dergimize gönderilen tüm çalışmalar çift kör hakemlik sürecinden geçecek ve bilimsel anlamda yeterli ise yayınlanmaya hak kazanacaktır. 'Hitit Medical Journal' ın akademik ve bilimsel dünyada yükselmesine katkı sağlayacak değerli bilimsel çalışmalarınızı dergimize bekliyoruz.Hep birlikte daha büyük ve daha güzel işler yapmak ve siz değerli akademisyenlerin katkılarıyla dergimizi en güzel noktalara taşıyabilmek dileğiyle” şeklinde devam etti.