Ziyarete Fatsa Cahit Zarifoğlu Anadolu Lisesi Baş Müdür Yardımcısı hemşehrimiz Akın Çağlıoğlu da katıldı.

Artık Sungurlulu bir hemşehri olarak kabul ettiğimiz Eski Çamaş Belediye Başkanı, Fatsa MHP ilçe yürütme kurulu ve Genel Merkez Yürütme Kurulu üyesi Yaşar Aktaş, Fatsa’da Sungurlu’dan gelen heyeti karşılayıp ağırladı.

Fatsa’yı gezdirerek şehrin ticaret, ekonomisi, kültürüyle ilgili ayrıntılı bilgiler verdi. Aktaş bürokrat, siyasetçi, hayırsever kimliğinin yanı sıra arıcılık ve balla ilgili bilgi ve tecrübesini misafirleriyle paylaşan Aktaş iş yoğunluğuna rağmen gelen misafirlerini başarılı genç avukat oğlu Oğuzhan Aktaş’ın bürosunda konuklarını ağırladıktan sonra Ordu’ya kadar şahsi arabasıyla refakat ederek Fatsalıların misafirperverlik ve alicenaplığını gösterdi.

Göreve geldiği üç ay içerisinde Ordu ilinin bölge bölge ilçe okullarını, eksiklerini sorunlarını tek tek kaydedip bölge esnafı devlet işbirliğiyle yeni okul binalarının inşası, mevcut okullara yapılmakta olan ek binalarla ilgili çalışmalarını anlattı. Sungurlulu hemşehrisi olarak bundan gurur duyduğunu ifade eden Hüsnü Güngör Abidin Özkan ve Ümit Özkan’ın yazmış olduğu “Kırım’dan Çıktık Yolla”,

Kitabını, Prof. Dr. Ahmet Güngör de “Beylik” adlı öykü kitabını hediye etti. Hüsnü Güngör, Fatih Vargeloğlu’na Aksular gıda, Kemal öz mantı, Özgür leblebi' ve Sungurlu’yu hatırlatan sembolik hediyelerini de başarılı bürokratımıza takdim etti.