Çorum’da iki yıl önce Bahabey Caddesi Bahçelievler Mesleki ve Teknik Anadolu Lisesi (Eski Kız Meslek Lisesi) yanında hizmete giren Coffee & Study, Türkiye Eğitim Gönüllüleri Vakfı (TEGV) Çorum Öğrenim Birimi ile işbirliği içinde yaklaşık 60 öğrencinin oyuncuk hayallerini gerçeğe dönüştürdü.

Coffee & Study Çorum Şubesi ile TEGV Çorum Öğrenim Birimi işbirliğinde hazırlanan “Bir Dilek, Bir Mutluluk” isimli sosyal sorumluluk projesi dün büyük bir coşkuyla gerçekleştirildi.

Çorum’da daha çok köy çocuklarının taşımalı sistem ile eğitim gördüğü 80. Yıl Cumhuriyet İlkokulu’ndan yaklaşık 60 öğrenciyi geçtiğimiz günlerde ağırlayan Coffee & Study burada hazırlanan yıldıza öğrencilerin adını ve birer dileklerini yazmalarını istedi. Bu dilekler ise Coffee & Study müşterileri tarafından alındı.

Öğrenciler alınan hediyelerine ise dün kavuştu. Coffee & Study İşletme Müdürü Deniz Ekici, TEGV Çorum Öğrenim Birimi Yöneticisi Serpil Çetin, 80. Yıl Cumhuriyet İlkokulu öğretmenleri Orçun Geçit, Coşkun Uçar, Özlem Küreli, Levent Alaçam ile Özgül Bozkurt, TEGV Çorum Öğrenim Birimi gönüllüleri, Coffee & Study çalışanlarının hazırladığı eğlencelerle güzel bir gün geçiren 60 öğrenciye alınan hediyeler teker teker teslim edilerek yeni yılları da kutlandı.

80. Yıl Cumhuriyet İlkokulu 1 ve 2. Sınıf ile Özel Eğitim sınıfı öğrencilerinin düzenlenen etkinlikte hayallerine kavuşmanın mutluluğu gözlerindeki gülümsemeye de yansıdı.Coffee & Study İşletme Müdürü Deniz Ekici, çocukların dileklerinin gerçekleşmesine katkı sağlayan tüm müşterilerine teşekkür ederek bu tür sosyal sorumluluk projelerinin süreceğini dile getirdi.