Hitit Üniversitesi Mühendislik Fakültesi Gıda Mühendisliği Bölümü tarafından 16 Ekim Dünya Gıda Günü nedeniyle Ziya Gökalp İlkokulu’nda öğrencilere farkındalık kazandırmak amacıyla etkinlik düzenlendi.

Konferans salonunda gerçekleştirilen etkinliğe Gıda Mühendisliği Bölüm Başkanı Prof. Dr. Savaş Bahçeci ve bölüm öğretim elemanları ile Ziya Gökalp İlkokulu Müdürü Turgut Çağlayan, öğretmen ve öğrenciler katıldı. Arş. Gör. Gamze Nur Müjdeci tarafından gıda güvenliği ve sağlıklı beslenme konulu sunumun ardından öğrencilere ikramda bulunuldu.

Hitit Üniversitesi Gıda Mühendisliği Bölümü tarafından Dünya Gıda Günü kapsamında 16 Ekim 2019 Çarşamba günü saat 10:30’da Mühendislik Fakültesinde de program gerçekleştirileceğini belirten Prof. Dr. Bahçeci, “Sağlıklı Beslenme ile Açlığa Son Verilmiş Bir Dünya” teması ile Delight Beslenme Eğitim ve Danışmanlık Merkezi’nden Diyetisyen Dilan Dalgıç Görücü ve Mars Kurutulmuş Gıda Ürünleri A.Ş. firmasından Gıda Mühendisi Esra Efdal’ın konuşmacı olarak katılacağı etkinliğe tüm Çorum halkını davet etti.