Programa Çorum Milli Eğitim Müdürlüğü Hayat Boyu Öğrenme Şube Müdürü Hamza Kalınsazlıoğlu, Çorum Halk Eğitimi Merkezi Müdürü Burhan İncekara, Müdür yardımcıları Yasin Yetim ve Nuri Arıcı Çorum Yetişkinler Eğitimi Kültür Derneği Başkanı Ünal Yüce gençler ve öğrenciler katıldı.

Dernek Başkanı Ünal Yüce proje hakkında bilgilendirme sunumu yaptı. Yüce Gençlere proje hakkında; projeye katılan geçlerin yurt içi ve yurt dışı (Balkan Ülkeleri) faaliyetleri ile kendilerini yenileme fırsatı bulacaklarını, sosyalleşme ve özgüvenlerini artırma noktasında yurt dışında fotoğraf çekip bu fotoğraflarla şehrimizde sergileneceğini katılacakları kurslar ile de kişisel gelişimlerini destekleme noktasında çok büyük katkıda bulunacağını söyledi. Halk Eğitim Merkezine sportif faaliyetler için bir alan oluşturacaklarını, robotik ve mobil programlama içinde atölyeler oluşturacaklarını gençlerimizin hizmetine sunulacağını söyledi.

Bölgedeki tüm gençleri proje faaliyetlerine katılımlarını beklediklerine değinen Ünal Yüce, “

Faaliyetlerimize katılmak isteyen gençlerimiz; http://www.gencleringozunden.net adresinden katılmak istedikleri kurslarımıza kayıt olabilirler” dedi.