Konu ile ilgili açıklamalarda bulunan Okul Aile Birliği Başkanı Sönmez Çalışkan: “Okulumuz 15 Temmuz Şehitleri Fen Lisesi, 2020 Üniversite sınavlarında gurur verici büyük başarılara imza atarak bizleri tarifsiz bir sevince ortak etmişlerdir. Gerek TYT gerek AYT’de, büyük bir başarı sağlayan öğrencilerimizi yürekten tebrik ediyoruz. Bir aile olarak bağrımıza bastığımız öğrencilerimizi geleceğin güçlü Türkiye’sinde çok daha zirve yerlerde, imrenilen örnek insanlar olarak göreceğimize inancımız tamdır” dedi.

Açıklamasını sürdüren Çalışkan, “Bu sene üniversite yerleştirme sonucuna göre okulumuzdan 43 öğrencimiz Tıp fakültesine çok sayıda öğrencimizde istekleri doğrultusunda Diş hekimliği, Eczacılık, Mühendislik vb. alanlara yerleşmişlerdir.

Her türlü olumsuzluklara rağmen kazanılan bu büyük bir zaferde emeği geçen başta öğrencilerimiz olmak üzere, onları yetiştiren değerli ailelerine, okulumuz öğretmen, idareci ve personeline en samimi teşekkürlerimizi sunarız.

Bu yıl Covid-19 nedeniyle mezuniyet töreni yapılamadığından, mezun öğrenciler adına okul birincisi Bahar Katıkçı, mezuniyet kütüğüne dönem plaketini çakıp, birincilik ödülünü almıştır. Okul Aile Birliği olarak kendisini tebrik eder, üniversite yaşamında başarılar dileriz” açıklamasında bulundu.