Çorum İl Milli Eğitim Müdürlüğü ile Hitit Üniversitesi arasında yapılan protokol kapsamında hafta başında başlayan "Eğitimde İşbirliği" çalışmaları devam ediyor.
Çorum Mesleki ve Teknik Anadolu Lisesi'nin bugünkü konuğu Hitit Üniversitesi Mühendislik Fakültesi'nden Yar.Doç. Dr. Muhammed Emin Erdin oldu.
Programa Çorum il ve ilçelerde makine alanında görev yapan 32 öğretmen katıldı.
Program açılışında konuşan Çorum Mesleki ve Teknik Anadolu Lisesi Okul Müdürü İbrahim Ayaz, Milli Eğitim Müdürlüğü'nün girişimleriyle hayata geçirilen iş birliği protokolüyle sürdürülen çalışmalardan çok memnun olduklarını belirtti.
Çalışmaların bu hafta buyunca her gün bir branşta devam etiğini belirten Ayaz, üniversite ile işbirliğinin bundan sonra da devam edeceğini kaydetti. Ayaz, "Bu program çerçevesinde üniversitelerden alanında uzman öğretim görevlileri ile bir araya geliyoruz, alanımızdaki günün teknolojik gelişmeler kapsamında karşılıklı fikir alışverişinde bulunuyoruz. Aynı zamanda ilçedeki aynı branşta ki arkadaşlarla bir araya geliyoruz" dedi.
Daha sonra Yrd. Doç. Dr. Dr. Muhammed Emin Erdin tarafından eğitimin niteliği ve mesleki gelişmeler konusunda bir seminer verildi.