Eğitim İş Çorum Şubesi’nin 1 Olağan Genel Kurulu, 25 Mayıs Pazar günü yapılacak. Atatürk Anadolu Lisesi Konferans Salonu’nda gerçekleştirilecek olan kongre saat 11.00’de başlayacak.
Kongreye İlhan Yaşar, Duran İrdeli, Çelebi Özgan, Selim Bozkurt, Özcan Çakmak, Özler Arın ve Aytaç Atmaca’dan oluşan tek listeyle girileceği belirtildi.
Eğitim İş Çorum Şubesi tarafından Pazar günü yapılacak kongreyle ilgili olarak yapılan açıklamada şöyle denildi:
“2007 tarihinde açılan Eğitim İş Çorum İl Temsilciliği o günden beri üyelerinin özlük haklarının korunması, yanında kendisine Atatürk Devrimlerinin ve Laik Cumhuriyetin korunmasını görev edinerek, mücadelesini sürdürmüştür.       
Eğitim İş Çorum Temsilciliği, Genel Merkez Yönetim Kurulunun kararı ile Amasya, Tokat ve Sivas Temsilcilikleri bağlanarak şubeleşmiştir. 
Sendikamızda yaşanan bu değişiklik nedeniyle, Çorum Şubesi olarak 25 Mayıs Pazar günü saat 11.00’de Çorum Atatürk Anadolu Lisesi konferans salonunda 1.Olağan Genel Kurulumuzu yapacağız.
Genel Kurulumuza İlhan Yaşar, Duran İrdeli, Çelebi Özgan, Selim Bozkurt, Özcan Çakmak, Özler Arın ve Aytaç Atmaca listesi ile gidilmektedir.
Eğitim İş Çorum Şubesi, genel kuruldan güçlenerek çıkacak ve Atatürk Cumhuriyetinin korunması, parasız, bilimsel ve kamusal eğitim hakkının elde edilmesi mücadelesine kararlılıkla devam edecektir. 
Bütün dostlarımızı Pazar günü yapılacak genel kurulumuza bekliyoruz.”