Okullarda öğrencilerimizin derslerine katılarak, birçok faaliyette bulunan Sarı " Göreve başladığımız 11 Aralık 2019' dan bugüne kadar öğretmen ve öğrencilerimizi ziyaret ederek hepsine ulaşmayı amaç edindik. İlk ziyaretimize Şirinler Özel Eğitim Uygulama Anaokulunda başlayıp, son okul olarak da Sungurlu'nun Çiçekli Köyü İlkokulunu ziyaret ederek, öğretmen ve öğrencilerimiz ile bir araya gelmiş olduk.

Merkezde 172, Alaca'da 37, Bayat'ta 23, Boğazkale'de 6, Dodurga'da 10, İskilip' te 36, Kargı'da 15, Laçin'de 9, Mecitözü'nde 21, Oğuzlar'da 8,Ortaköy'de 9, Osmancık'ta 52, Sungurlu'da 62 ve Uğurludağ' da 7 okul olmak üzere toplamda 467 okulumuza ziyaret gerçekleştirdik. Gidilmedik okul, selam vermediğimiz öğretmen, gözlerinde umut ışığı görmediğimiz öğrencilerimiz kalmadı.

Çocuklarımızı, hür ve bilimsel düşünme gücüne ve geniş bir dünya görüşüne sahip, insan haklarına saygılı, kişisel mutluluğun yanında toplumun ve insanlığın refah ve mutluluğundan da sorumlu olduğuna inanan, sağlıklı, disiplinli, çalışkan, dürüst, kendine güvenen, inançlı, yürekli, milli dayanışma ve uzlaşma içinde yaşayan nesiller yetiştirmekle de görevli ve sorumlu olduğumuzun bilincindeyiz.

İnşallah tüm personellerimiz ve paydaşlarımız ile eğitimde söz sahibi olan bir kent olarak daha iyi seviyelere geleceğiz. Tüm öğretmen, idareci, personelimiz ve eğitim paydaşlarımıza teşekkür ediyor, çalışmalarında başarılar diliyorum " dedi.