Yapılan görüşmede Bahçeşehir Koleji’nin eğitim vizyonu hakkında fikir alışverişinde bulunuldu.

Bahçeşehir Koleji Kampüs Müdürü Yasin Haboğlu, yeni bir işleyişle Bahçeşehir Koleji’ni Çorumlularla kaynaştırmayı hedefliyoruz. Eğitimde sağladığımız yüzde 90 oranında burs imkanıyla başarılı öğrencilerimizi desteklemeyi hedefliyoruz. Çorum’daki her çocuğa ulaşmak istiyoruz” dedi.

19 Şubat ve 26 Şubat’ta Okula Kabul Sınavı yapılacağına değinen Haboğlu, Anaokulu’ndan liseye kadar tüm öğrencilere eğitim verdiklerini kaydetti.

Pandemi döneminde online eğitimde ön plana çıktıklarına dikkat çeken Yasin Haboğlu, online eğitimde özel bir program kullandıklarına ve sanal sınıflar oluşturduklarını eğitimi aksatacak bir problem yaşamadıklarını öğrencilerin ve velilerin mağdur olacağı bir durumla karşı karşıya kalmadıklarını söyledi.

Pandemi kurallarına önem verdiklerine değinen Haboğlu, velilerin hes kodu alınmadan öğrenci ziyareti yapamadıklarını ve çalışanların aşı periyodlarına dikkat ettiklerini dile getirdi.

Anaokulu eğitiminde ön planda olduklarının altını çizen Haboğlu, çocukların ve Çorum’un geleceği için eğitim programlarının Bahçeşehir Üniversitesi tarafından çağın gereklerine uygun hazırlandığını söyledi.

Küresel Gazeteciler Konseyi Çorum İl Temsilcisi ve Yayla Haber Gazetesi İmtiyaz sahibi Hacı Odabaş ise ziyaretten duyduğu memnuniyeti dile getirerek misafirlerine çalışmalarında başarılar diledi.