Çorum İl Milli Eğitim Müdürü Abdullah Kodek, 2021-2022 eğitim öğretim yılı nedeniyle bir mesaj yayımladı.

Çorum İl Müdürü Kodek mesajında, “Değerli meslektaşlarım, saygıdeğer veliler ve sevgili öğrencilerimiz,2021-2022 eğitim öğretim yılı ilimiz okul öncesinde 4893 öğrenci, ilkokulda 27.304 öğrenci, ortaokul ve imam hatip ortaokullarında 26.779 öğrenci ve ortaöğretimde 28.984 öğrenci olmak üzere toplam 456 okulumuzda 87.960 öğrencimiz tüm kademelerde yüz yüze eğitime başlıyor” dedi.

“Hayatımızın her dönemini ve ulaşabildiğimiz tüm mekânları kuşatan eğitim sürecinin sistemli bir şekilde yürütüldüğü okullarımız, geleceğimizi imar ve inşa edecek yavrularımızın yetiştiği yerledir” diyen Kodek, “Millî Eğitim ve Sağlık Bakanlığı iş birliğinde hazırlanan Kovid-19 Salgınında Okullarda Alınması Gereken Önlemler Rehberine göre okullarımızda eğitim öğretim faaliyetleri gerçekleştirilecek. Salgın önlemleri kapsamında ilimizdeki 456 okulun tamamına maske, dezenfektan ve yüzey temizleyiciler gönderildi.Tüm dünyayı etkileyen Kovid-19 salgınından dolayı öğrencilerimizin eğitim-öğretim faaliyetlerinden mahrum kalmamaları için hepimizin üstlenmesi gereken sorumluluklar var. İnanıyorum ki eğitim camiası olarak bizler bunu en iyi şeklide gerçekleştirerek topluma örnek olacağız” dedi.

Kodek, “Çocuklarımızın bilgi ve beceriyle donatılması sürecinde etkin birer rol model olan velilerimizin her zamanki gibi eğitim öğretim çalışmalarında ortaya koyacakları güçlü iş birliği sağlıklı bir okul ikliminin olmazsa olmazıdır. İnanıyorum ki tüm paydaşlarla el ele vererek eğitimle ilgili süreçleri sağlıklı bir şekilde yürüteceğiz. Sevgili öğrenciler, değerli meslektaşlarım ve sayın veliler, sizleri saygıyla selamlıyor, 2021-2022 eğitim öğretim yılının ülkemiz adına hayırlara vesile olmasını diliyorum” ifadelerine yer verdi.