Divan Kurulu Başkanlığına Dr.Ahmet Nabi Kızmaz ,Yazmanlıklara Ecem Elif Ünal ve Sururi Onan oy birliği ile seçildi.

Toplantı tutanaklarının imzası için yapılan açık oylama ile Divan Heyetine imza yetkisi verildi ve genel kurul gündemi kabul edildi. Yönetim Kurulu çalışma raporu, bilanço ve denetim kurulu raporu, Vakıf Başkan Yardımcısı Erdal Karslı tarafından okundu.

Salgın nedeniyle faaliyetlerin geçmiş yıllara göre daha az sayıda yapıldığı açıklandı. Ancak öğrencilerle koordinasyonun devam ettiği, staj, kariyer planı ve istihdama yönelik çalışmalar konusunda gerekli desteğin verildiği belirtildi.

Toplantıda yeni dönem Yönetim Kurulu ve Denetim Kurulu seçimine geçildi. Sururi Onan ve Erdal Karslı tarafından takdim edilen liste oylandı. Oybirliği ile yeni dönem Yönetim Kurulu ve Denetleme Kurulu üyeliklerine aşağıdaki asıl ve yedek üyeler seçildi.

YÖNETİM KURULU

Asil Üyeler:

Prof.Dr.Lüfi Akca, Feyzullah Kıyıklık, Prof.Dr.Dilek Yılmazcan, Prof.Dr.Serpil Salman, Yaşar Karaarslan, Mehmet Yıldırım, Erdem Çenesiz, Sabit Velidedeoğlu, Erdal Karslı, Prof.Dr.Reha Metin Alkan, Hüseyin Kadri Samsunlu, Doç. Dr. Nur Fındık, İrfan Balkanlıoğlu, Mustafa Özgür Tezel, Ömer Ali Ambar olarak berilendi.

Yedek Üyeler:

Hüseyin Kapusuz, Nurettin Büyükkakaç ,Yasemin Özaçar, Ömer Söylemez, Sururi Onan

Denetim Kurulu üyeliklerine aşağıdaki asil ve yedek üyeler oybirliği ile seçildi.

DENETİM KURULU

Asil Üyeler: Feyyaz Şehirli, M.İnci Yetik Yedek Üyeler:, Adem Höcü, Bahattin Baş