Çorum Binot Kurs Merkezi Kurucusu Sezer Keçeli, Binot’un 30 yıllık tecrübesi ile birinci sınıf düzeyinden üniversiteye hazırlık kaynaklarına kadar, öğretmen ve öğrencilerin en çok tercih ettiği yayınları kaliteli hizmet, rehber ve öncü yaklaşımları ile eğitim sektörüne sunan Türkiye’nin önde gelen markası olduğunu söyledi.

Yayıncılıktan kurs merkezlerine kadar uzanan hizmet yelpazesinin her aşamasını titizlikle kurgulayan Binot markasının arkasında uzman ve tecrübeli yazarlarından oluşan Türkiye’nin en güçlü yayın kurulu bulunduğunu belirten Keçeli, “Bu sayede değişen müfredat ve konuları sürekli takip edebiliyor, her ders, sınıf grubu ve sınav için anında çözümler üretiyor ve güncel müfredata entegre oluyoruz” dedi.

DİJİTAL ALT YAPI, ÖĞRENCİ TAKİP SİSTEMİ

Türkiye’nin en sağlam dijital alt yapısına sahip olduklarını kaydeden Keçeli, “BiNot Yayınları, sadece basılı değil dijital platformlarda da öğrenciler için her zaman kaliteli sistemler ve içerikler üretir. Cep telefonu, tablet ve bilgisayar gibi tüm platformlardan kolayca erişebilirsiniz. Yenilikçi yapısıyla eğitim alanında her zaman önde gelir. Her biri Binot Kurs Merkezleri program ve uygulamalarına özel olarak hazırlanmış, yayınlarımız ve her ayrıntısı düşünülmüş içeriklerle donatılmıştır. Öğrencilerimizin seviyelerine göre kolay, orta ve zor olarak üç aşamada uyguluyoruz. Zorluk aşamalarının kontrollü olarak yükseltilmesi sayesinde, öğrencilerimiz öğrenim süreçlerini daha kolay tamamlıyor. Programın en iyi özelliklerinden biri de kullanım ekranının sade olmasıdır” ifadelerini kullandı.

ÜCRETSİZ DENEME SINAVLARI

Binot Kurs Merkezini daha yakından tanımak isteyenlerin 3 hafta içerisinde düzenleyecekleri ücretsiz deneme sınavlarına katılabileceklerini söyleyen Keçeli, “Ücretsiz deneme sınavlarımız, 3.4.5.6.7. ve 8. sınıflar düzeyinde yapılacaktır. Ücretsiz deneme sınavlarına katılmak isteyenler, Bahçelievler Mahallesi Bahar cd. 30/A adresinde bulunan kurs merkezimize bizzat başvurabilir ya da 0553 305 19 92 nolu telefonumuzu arayarak kayıt yaptırabilirler” dedi.