YouTube ve ZOOM üzerinden canlı olarak gerçekleştirilen yayında, İl Milli Eğitim Müdürü Yakup Sarı ve öğretmenler, bakanın doğum gününü açtıkları dövizlerle kutladılar.

Öğretmenler olarak zor zamanlarda güzel işler yapmanın peşindeyiz. Bütün arkadaşlarımıza gösterdikleri çabadan dolayı teşekkür ediyorum diye sözlerine başlayan Bakan Ziya Selçuk, değişen dünyaya çocukları hazırlamamız gerektiğini, uzaktan eğitimin ülkedeki gelişimi ve dünyadaki başarılarının altını çizdi. Sözlerine "Hep birlikte daha iyi hale getireceğiz, yeter ki niyetimiz iyi olsun diyerek devam etti.

Birlik ve beraberliğin önemi, zümrelerin iş birliği içerisinde olması gerektiği, bakanlık olarak neler yaptıklarını kısaca anlatan Selçuk, öğretmenlere söz hakkı vererek, yaşanan salgın süreci içinde neler yapıldığı hakkında bilgiler alarak karşılıklı fikir alışverişinde bulundu.

Yayın süresince öğretmenlerin sorularını da yanıtlayan Bakan Selçuk, içinden geçtiğimiz bu süreç içerisinde, fedakârca mesleğinin gereğini yerine getiren tüm öğretmenlere çok teşekkür etti.

Milli Eğitim Bakanı Ziya Selçuk, yaklaşık bir buçuk saat süren canlı yayının sonunda tüm buluşmalarında bir gelenek hâline gelen öz çekimi ekranları arkasına alarak yaptı.