Afacan Kitap Kırtasiye, başlattığı ‘1 Kitap Alana 1 Kitap Bedava’ kampanyasıyla aile bütçesine önemli katkı sağlayacak.
1. sınıftan 8. sınıfa kadar olan tüm kaynak kitaplar ile 9. sınıftan üniversiteye kadar tüm kaynak kitaplar için geçerli olan kampanya il genelini kapsayacak.
Başlattıkları kampanyayla ilgili olarak dün bir basın toplantısı düzenleyen Afacan Kırtasiye Market Sahibi Rumi Ispanak, bir ulusun kalkınabilmesi için eğitimin çok önemli bir unsur olduğunu belirterek, çocukların dürüst, terbiyeli, başarılı birer birey olarak topluma kazandırarak, doğruya ve güzele yöneltmenin ancak eğitimle mümkün olacağını kaydetti.
Afacan Kitap Kırtasiye olarak Çorum’da eğitim adına her zaman ne gerekiyorsa yaptıklarını ve yapmaya da devam edeceklerini vurgulayan Ispanak, başlattıkları ‘1 Kitap Alana 1 Kitap Bedava’ kampanyasını da bu amaçla düzenlediklerini bildirdi.

Başlattıkları kampanyanın sadece Çorum merkezde bulunan öğrencileri değil, tüm ilçe ve köylerde bulunan çocukları da kapsadığını anlatan Rumi Ispanak, kampanyanın öğretmen, öğrenci ve velilere çok büyük faydalar sağlayacağına olan inancını dile getirdi.
Rumi Ispanak, kampanyadan yararlanmak isteyen tüm öğretmen, öğrenci ve velileri Bahabey Caddesi Kız Meslek Lisesi karşısındaki Afacan Kitap Markete davet etti.