Merkez ilçedeki sınava girecek 8.sınıf öğrencilerine 4050 adet, 12.sınıf 4100 adet olmak üzere toplamda 8150 deneme seti öğrencilere Milli Eğitim Müdürlüğü vasıtasıyla ulaştırılacak.

Deneme setlerinin tesliminde düzenlenen törende açıklamada bulunan İl Milli Eğitim Müdürü Yakup Sarı "Eğitimin her alanında Başkanımızdan desteklerini gördük. 8 ve 12.Sınıf öğrencilerimize LGS, AYT, TYT deneme setleri belediyemizin destekleri ile öğrencilerimize ulaştırılacaktır. Salgının gölgesinde eğitim yaparken, bu süreç içerisinde özellikle 8 ve 12.sınıf öğrencilerimize böyle bir hizmetin sunulması takdire şayandır. Başkanıma ve ekibine eğitime verdikleri desteklerden ötürü canı gönülden çok teşekkür ediyorum" dedi.

“Milli Eğitim ile güzel bir iş birliğimiz var, çok güzel de çalışmalarımız olacak” diyen Çorum Belediye Başkanı Halil İbrahim Aşgın, "Salgın döneminde ilimizdeki dezavantajlı öğrencilerimize destek olmak istiyoruz. Geleceğimizin teminatı olan çocuklarımız bizim en büyük sorumluluğumuzdur, inşallah bu sınavlarda öğrencilerimiz başarılı olur, emeği geçen herkese teşekkür ediyorum" ifadelerine yer verdi.