Kargı İlçe Temsilciliği tarafından Şelale Cafe’de düzenlenen iftar programına Türkiye Kamu-Sen Çorum İl Temsilcisi ve Türk Eğitim-Sen Çorum Şube Başkanı Selim Aydın, Şube Başkan Yardımcısı Oğuzhan Akbulut, Mustafa Kahraman, Kargı İlçe Temsilcisi Hakan Kara ve sendika üyeleri katıldı.

İftar programında bir konuşma yapan Türkiye Kamu-Sen Çorum İl Temsilcisi ve Türk Eğitim-Sen Çorum Şube Başkanı Selim Aydın, öncelikle büyük bir katılımla Kargı’da böyle bir iftar programı düzenleyen İlçe Temsilcisi Hakan Kara ile yönetimine ve katılan herkese teşekkür etti.

‘Haklı Dava Güçlü Sendika’ vurgusu

‘’Türk Eğitim Sen olarak samimi bir sendikacılıkla, çalışanların ekonomik, özlük ve sosyal haklarını yükseltmek için mücadele ettiklerini belirten Aydın, ‘’Kamusal hayatı esaret altına almış olan sendikamsı yapıdan kurtulmak için zaman daralıyor, sendikal mücadelemiz her ne pahasına olursa olsun, adalet için olacaktır. Bu gün bu programa katılarak gücümüze güç katan bütün arkadaşlarıma teşekkür ediyorum. Birliğimiz daim olsun’’ şeklinde konuştu.