Dodurga Belediyesi Başkanı Mustafa Aydın’ın yoğun girişimleri ve kurduğu iyi diyaloglar sayesinde kendi ölçeğindeki ilçelere göre TOKİ’nin adeta gözdesi haline gelen Dodurga’da yapılan konutlar sayesinde adeta yeniden bir kent oluşturuldu.
İlk etabının ardından gelen yoğun talepler doğrultusunda Belediye Başkanı Mustafa Aydın ile Ak Parti teşkilatları, ikinci etap için TOKİ’ye müracaat etmiş, TOKİ de bu isteği makul karşılamıştı.
TOKİ’nin ikinci etapta yaptırdığı 160 adet daire tamamlandı. Çevre düzenlemesiyle, içerisindeki sosyal donatılarıyla modern bir kent haline gelen TOKİ konutları yarın hak sahiplerine teslim edilecek.
Belediye Başkanı Mustafa Aydın, Dodurga’ya yaşam kalitesinin yükseltilmesine vesile olan konutların yapımında başta TOKİ Finansal Daire Başkanı hemşehrimiz Ayhan Karaca olmak üzere emeği geçenlere teşekkür ederken, Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan başta olmak üzere ilgili bakanlara, milletvekillerine, parti teşkilatlarına ve TOKİ yöneticilerine de şükranlarını sunduğunu dile getirdi.
Aydın, yeni konutların ilçe hak sahiplerine hayırlı uğurlu olmasını dilerken, 3. Etap konutları için de çalışmalara başladıklarını sözlerine ekledi.