Ali Saydam çeltik tarlasında çalıştığı sırada arkadaşları tarafından tarlaya getirilen doğum günü pastasını alkışlar arasında keserek kutladı.Genelde evlerde ve özel salonlarda yapılan pastalı kutlamaların benzerine çok az rastlanır şekilde arazide tarlada yapılması dikkat çekti.

Dodurga ilçesi’nde yaşayan genç yaşta iş hayatına atılan kamyon şoförlüğü ve çiftçilik yaparak geçimini sağlayan Ali Saydam isimli vatandaş , hasat dönemi traktörle çeltik çekmek için geldiği tarlasında çiftçi arkadaşlarının doğum günü pastası sürprizi ile karşılaştı.

Yakınlarının sürprizi ile oldukça duygulanan Ali Saydam , ilk defa tarlada doğum günü kutladığını söyledi.Çiftçi bir ailenin çocuğu olması dolayısıyla iş hayatının da sürekli arazilerde araştırma ve çalışmalarla geçtiğini vurgulayan Saydam “ Traktörle tarladan Çeltik çekerken arkadaşlarımın doğum günü pastası sürprizi ile karşılaştım. Bu sayede 23. yaş günümü hayatım boyunca ilk defa arazide kutlamış oldum. Bana bu duyguyu yaşatan ve beni duygulandıran çiftçi arkadaşlarıma ve yakınlarıma teşekkür ediyorum” diye konuştu.