Daha öncede haberlere konu olan Kızıl Kanat Camii'nde görev yapan İmam Mustafa Çelik, yaptığı sıra dışı çalışmalarıyla kısas sürede ilçe halkının sevgisini kazandı.

İlçede bir çok hayır işi yapan İmam Çelik, ilçe sakinlerinin düğünlerinde lokantacılara taş çıkaran yemekler, caminin devam eden bakım onarım çalışmalarında çalışarak boya işlerini yapıyor. Ezan saatlerinde ise görevini ihmal etmeyen İmam Çelik, ezan okuyup, cemaate namaz kıldırıyor.

Hayır işlerine bir yenisini daha ekleyerek haftada bir gün sabah namazı sonrasında camii cemaatine çorba pişirip dağıtıyor.

İmam Çelik yaptığı açıklamada, “Görev yaptığım günden bu güne kadar ilçemde birçok hayır işlerini gerçekleştirdim vatandaşlarımızın ihtiyaç ve talebeleri doğrultusunda elimden geldiği kadar ilçe halkına faydalı işler yaptım.Yaptığım işlerden herhangi bir ücret almıyorum.İlçe halkı Allah razı olsun dese yeter” dedi.

Mustafa Çelik haftada bir gün cumartesi sabah namazı sonrasında camii cemaatine çorba ikramı yaptığını cemaatin memnuniyeti sevgisine ve duasına nail olduğunu söyledi.