Kış aylarında Kömürlü kalorifer ile ısıtılan Kızılkanat Cami, yüksek yakıt maliyetlerini de beraberinde getiriyor.

Dodurga 'ya doğal gaz gelmesiyle birlikte Kızılkanat Cami'de eski sistem kömürlü kalorifer ve ısıtma tertibatı komple sökülerek sil baştan doğal gazlı kombiyle ısıtma sistemleri ile donatıldı. Camii tabanı laminat parke ile kaplanarak taban halıları yenilendi. Cami içinde bulunan demir olan giriş kapısı değiştirilerek yerine cami iç mimarisine uygun olan agaç oyma kapı ile değiştirildi.
Tamir ve tadilatı tamamlanan Kızılkanat Cami'de ilk namaz yarın cuma namazı ile kılınacak. 
Dodurga Belediyesi Başkanı Mustafa Aydın tamir ve tadilatının yapımında maddi ve manevi destek veren bütün hayırseverlere sosyal medya hesabından şu sözlerle teşekkür etti.

BİRLİK, DİRLİK VE SONUÇ
Dodurga Belediyesi Başkanı Mustafa Aydın, "Kızılkanaat Camimizin tamir-tadilatını tamamladık. Maddi Desteklerini Esirgemeyen, Çorumda ki ve Ankaradaki Dost ve Arkadaşlarıma, İlçe Halkımıza, Yurt Dışında Yaşayan Abdullah Yanık beyin  Önderliğinde Maddi Destek veren Tüm Hemşerilerimize, İş adamımız Beytullah Kılıç ve muhterem Eşlerine,Çalışmalar Esnasında Özverili Çalışmalarda Bulunan Cami İmamı Mustafa Çelik,Müezzin Süleyman Kötelek e, Her Daim Hayır işlerinde Ön Saflarda Bulunan Mustafa Akman ve Hayırseverlerden Allah Razı Olsun" dedi.