Enerji ve Tabi Kaynaklar Bakanı Fatih Dönmez, spor kompleksi alanı içinde bulunan misafirhane ve sinema salonunu, düğün salonu ve toplantı salonu yapılması için tahsis sözü vermişti.

Bakan Dönmez’in verdiği sözü yakından takip eden ve bakanlık nezdinde girişimlerini sıklaştıran Belediye Başkanı Mustafa Aydın, bakanın talimatları doğrultusunda spor kompleksi yapılacak arazinin devir protokolü için imzaların atılmasını sağlamıştı.

Dodurga’ya büyük bir sosyal tesis kazandırmak için çalıştıklarını belirten Belediye Başkanı Mustafa Aydın, kompleksin Düğün Salonu ve Toplantı Salonu’na dönüşüm tamir ve tadilat proje ihalesinin 23.03.2020 tarihinde yapılacağını söyledi.

Sosyal tesislerin onarım ve yapımı için ihale sürecinin başladığını belirten Aydın, Dodurga halkının Çorum’un ilçeleri arasında örnek olacak bir sosyal tesise kavuşacağına vurgu yaptı.

Dodurga halkını yıllarca özlem duyduğu düğün salonu ve toplantı salonu’na kavuşturmanın mutluluğunu yaşadıklarını belirten Aydın, “Uzun yıllardır düğün salonu bekleyen vatandaşlarımızın sosyal ve kültürel faaliyetlerde kullanabileceği, modernize standartlarında bir salonu halkımızın kullanımına en kısa sürede sunacağız” diye konuştu.

Yıllardan beri özlem duydukları düğün salonu isteklerinin yerine getirilecek olmasından dolayı son derece mutlu olduklarını söyleyen vatandaşlar, Belediye Başkanı Mustafa Aydın’a teşekkür ettiler.