Çorum'un Dodurga İlçesi'nde yaşayan vatandaşlar doğal gaz kullanmaya hazırlanıyor. İlk abone, Belediye Başkanı Mustafa Aydın oldu.

Doğal gaz için ilk başvuruyu yapmak üzere Çorumgazın Doğal gaz Abone Merkezine, gelen Dodurga Belediye Başkanı Mustafa Aydın form doldurarak doğal gazın ilk abonesi oldu.

Büyük bir heyecanla Dodurga'da doğal gaz çalışmalarına başladıklarını belirten Belediye Başkanı Mustafa Aydın, “Kısa sürede çalışmaları tamamlayarak, doğal gaz abonelik işlemlerimize başlıyoruz. Tüm hemşehrilerimize ve ilçemize hayırlı olsun. Doğal gaz kullanımı modernliği ve gelişmişliği gösteren büyük bir hizmettir. Tüm Dodurga halkını ekonomik bir yakıt olan doğal gazı kullanmaya davet ediyorum" diye konuştu.

Dodurga halkının yeni bir hizmetle tanıştığını ifade eden Aydın, bugün Dodurga halkı adına çok mutlu olduğunu söyledi.

"HERKESE TEŞEKKÜR EDİYORUM"

Çorumgazın Dodurga İlçesi'ne doğal gaz ulaştırmak için çalışmaları sürdürdüğünü ifade eden Belediye Başkanı Mustafa Aydın, " Vermiş olduğumuz sözü yerine getirmenin gururu ve mutluluğunu yaşıyorum. Bu mutlulukta emeği geçen başta Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan olmak üzere milletvekillerimiz Ahmet Sami Ceylan'a, Erol Kavuncu'ya Oğuzhan Kaya'ya, Ahlatcı Holding Yönetim Kurulu Başkanı Ahmet Ahlatcı'ya ve Çorumgaz Genel Müdürü Kasım Kahraman ve ekibine çok teşekkür ediyorum" dedi.

"ABONE MÜRACAATLARI YARIN BAŞLIYOR"

Abone müracaatlarının  Çorumgazın Dodurga ofisinde kabul edilmeye başlanacağının altını çizen Aydın, "Dodurga'ya doğal gaz gelmez, Dodurga'da doğal gaza ihtiyaç yok, yapamazsınız, olmaz, denen bir şeyin bugün gerçek olması hepimizin ortak mutluluğudur” şeklinde konuştu.

"DOĞAL GAZI EKİM AYINDA KULLANMAYA BAŞLAYACAĞIZ"

Dodurga'da doğal gaz abonesi olan herkesin Ekim ayı içerisinde doğal gaz kullanmaya başlayacağının altını çizen Aydın, Dodurga'nın bu kışın doğal gazla ısınacağını kaydetti.

Dodurga halkına tarihi günlerden birini daha yaşatmanın mutluluğunu yaşadığını belirten Aydın, "Bundan kısa bir zaman önce doğal gazın ilçemize verilmesi sebebiyle bir tören yapmıştık. Bugün de burada bulunarak Dodurga'nın ilk doğal gaz abonesi olmuş bulunuyoruz. Doğal gaz hizmetinin gelmesi ilçemiz adına bir milattır. Bu güzellikleri yaşamak Dodurga halkının hakkıdır diye düşünüyorum. İlçemizin gelişmesi noktasında mega bir proje olduğuna inanıyorum" dedi.