Dodurga’nın başarılı Belediye Başkanı Mustafa Aydın, ilçenin önemli bir sorununu daha çözüme kavuşturdu.
Göreve başladığı günden itibaren gecesini gündüzüne katarak “Sevdam” diye nitelendirdiği Dodurga’nın daha yaşanabilir bir kent haline gelmesi için çalışan Dodurga Belediye Başkanı Mustafa Aydın, kendi ölçeğinden çok daha büyük ilçelerde bile olmayan çoğu yeniliği ilçesine kattı.
Uzun yıllar Ankara’da görev yapmış olması nedeniyle kurduğu diyaloglar sayesinde belediyenin hizmet alanında olmamasına rağmen yatırımların ilçesine kazandıran Mustafa Aydın, 3. Dönem belediye başkanlığı yapıyor olması nedeniyle siyasette de oldukça engin bir tecrübeye sahip olmanın avantajlarını iyi değerlendiriyor. 
Gerek yerelde il başkanı ve teşkilatlarla, gerekse de milletvekilleriyle ilçesine hizmet kazandırmak için çok iyi diyaloglar kuran Belediye Başkanı Aydın, Çorum için yoğun bir mesai harcayan Milletvekili Oğuzhan Kaya ile de başarılı çalışmalara imza atıyor.

Çorum’un tüm ilçelerinin olduğu gibi Dodurga ile ilgili de gelen her türlü talebin karşılanması için çaba gösteren Ak Parti Çorum Milletvekili Oğuzhan Kaya’dan son olarak da Dodurga ziyareti sırasında Belediye Başkanı Mustafa Aydın, son olarak da ilçelerinde içme suyu hattının değiştirilmesi konusunda malzeme desteği talep etti. 
Milletvekili Kaya, ilçe belediyesine sağlığa zararlı aspest boruların daha sağlıklı borularla değiştirilmesi için gerekli malzeme desteğini sağlayarak Dodurga’ya kazandırdı.
Milletvekili Oğuzhan Kaya’nın girişimleri sonucu Dodurga’ya gelen 80’lik, 100’lük ve 200’lük atülük su boruları, sağlığa zararlı aspest boruların yerine su isale hattına döşeniyor.
Belediye Başkanı Mustafa Aydın, ilçe merkezinde bulunan Esentepe Mahallesi’nde 3 bin 200 metre aspest su isale hattının değiştirilmesine başlandığını bildirdi. Geçmiş dönemlerde dikkat edilmeden sağlığa zararlı aspest boruların döşendiğini hatırlatan Başkan Aydın, kendilerinin de halkın sağlığı açısından risk teşkil etmeyen politren su borularını döşeyerek halkın sağlıklı su içme olanağına kavuşturulduğunu vurguladı.
Altyapı yenileme çalışmalarının yanısıra yeni hizmetlerin de Dodurga’ya getirilmesi için çalıştıklarını dile getiren Başkan Aydın, önümüzdeki haftalarda yağmur suyu tahliye borularını da döşeyerek bu çalışmaları tamamlayacaklarını kaydetti. 
Başkan Aydın, altyapı çalışmalarının ardından da ilçenin tüm cadde ve sokaklarının asfaltlanmasını tamamlayacaklarını ifade etti.
Dodurga’nın hizmetin en iyisine layık olduğunu söyleyen Başkan Aydın, boruların belediyeye kazandırılması konusunda büyük katkı sağlayan Milletvekili Oğuzhan Kaya’ya özellikle teşekkür etti.