Dodurga Eğitim Kültür Turizm ve Tanıtma Derneği’nin, ‘Birimiz biz, birbirimiz hepimiz’ projesi başarı ile sona erdi.

Dodurga Eğitim Kültür Turizm ve Tanıtma Derneği tarafından hazırlanan ve İçişleri Bakanlığı Sivil Toplumla İlişkiler Genel Müdürlüğü tarafından desteklenen ‘’Birimiz Biz, Birbirimiz Hepimiz Projesi’’ kapanış toplantısı yapıldı.

Toplantıya Dodurga Eğitim Kültür Turizm ve Tanıtma Derneği yönetim kurulu başkanı Abdullah Uysal, Çorum’da faaliyet gösteren sivil toplum kuruluşları yöneticileri ve basın mensupları katıldı.

Uysal, projenin Dodurga ilçesine ve Derneğe önemli kazanımlarının olduğunu belirterek, “İçişleri Bakanlığı Sivil Toplumla İlişkiler Genel Müdürlüğü tarafından desteklenen ‘’Birimiz Biz, Birbirimiz Hepimiz Projesi’’ daha büyük yerleşim yerlerine göçün en fazla hissedildiği yerlerden birisi olan Dodurga İlçemizde yaşamaya devam eden insanlarımızın birbirleri ile iletişim ve işbirliğinin artırılmasına katkıda bulunmuştur” dedi.

İl Sivil Toplumla İlişkiler Müdürü Mustafa Bayrak ise kurum olarak sivil toplumun gelişmesi için yoğun bir şekilde çalışmalarına devam ettiklerini, sivil toplum kuruluşlarının yanlarında durarak ortaya koydukları projelere destek olduklarını ve sivil toplum kuruluşlarını yakından takip ettiklerini söyledi.

Bayrak, Dodurga Eğitim Kültür Turizm ve Tanıtma Derneği tarafından hazırlanan projenin yöreye önemli deneyimler kazandırdığını, güzel örnekler sunduğunu belirterek emeği geçenlere teşekkür etti.